Blog Listem

1 Şubat 2011 Salı

Mükemmel İlk Buluşmaa!

Sonunda beklediğin gün geldi. “Hafta sonu beraber bir şeyler yapalım mı?” sorusunu sordurmayı nihayet başardın. Peki, şimdi ne yapacaksın? İlk buluşmanın kusursuz olmasını istiyorsan, işte dikkat etmen gereken püf noktaları…


Ne giyeceksin


Önce derin bir nefes al ve ne giyeceğine karar ver. Kendi tarzın olmayan bir giysiyi, sakın sadece onun beğeneceğini düşündüğün için giyme. Üstünde sırıtan ve taşıyamadığın bir giysi, dünyanın en şık elbisesi bile olsa ters tepebilir. Erkekler her ne kadar boya küpünün içine düşmüş Hollywood yıldızlarını ya da Fashion Tv mankenlerini, onlara bayıldıklarını iddia ederek hayran hayran izleseler de, hayatın içinde doğal kızlardan hoşlanırlar. O yüzden ne makyajını ne de giysilerini fazla abartma. Doğal olmak aynı zamanda kendine güvenin de simgesidir.

Evden çıkmadan bunları yap



  • Evden çıkmadan bol limonlu bir bardak yeşil çay içmeyi dene. Bu, seni sakinleştirir:)
  • Biraz müzik dinle. En sevdiğin parçalardan oluşan bir çalma listesi hazırla, dinlerken kendini iyi hissettiğin şarkıları cep telefonuna ya da mp3 çalarına yükle ve buluşmaya giderken yolda kendine enerji dopingi yap!

 İlk gün kuralları   

Kural 1: Hayranlık gösterileri yapma!

Ondan çok hoşlanıyor olabilirsin, fakat bunu sürekli belli etmenin alemi yok. Tıpkı kızlar gibi erkekler de “Acaba benden ne kadar hoşlanıyor” sorusunu kendilerine sorarlar. Bu sorunun cevabını daha ilk buluşmada ona vermek, işin büyüsünü kaçırır. Kafasında soru işaretleri bırakmak seni daha çekici ve çözülmeye değer kılar, bunu sakın aklından çıkarma!

 Kural 2: Tıkandığını hissettiğin an yer değiştir!

Mobil olmak, yani yürümek, konuşacak lafın bittiği yerde hem yeni konu bulmak için zaman kazanmanı sağlar hem de sağda solda görülen şeyler üzerine sohbet etme fırsatı yaratır. “Aa geçenlerde şurada kahveli dondurma yedik, bayıldık. Denemek ister misin?” gibi hamlelerle sosyal bir insan olduğunu göstermenin yanı sıra sevdiğin şeyler hakkındaki ilk ipucunu da vermiş olursun.

Kural 3: Dinlemeyi bil!

Erkekler, sessiz sakin kızlardan hoşlanmadıkları gibi sürekli konuşan geveze kızlardan da haz etmezler. İkisinin ortasını tutturmak da maharet ister. Ona da kendini anlatması için fırsat tanı. İlk buluşmanın aynı zamanda ipucu toplama avı olduğunu aklından çıkarma.

Kural 4: Kendinle dalga geç!

Diyelim ki, elinde olmadan saçmalamaya, ardı ardına kötü espriler yapmaya başladın... Maalesef bu saçmalama dönemi bir kez başlayınca her şey üst üste gelir, ardı arkası kesilmez! İşte o an, kendini ti’ye alıp saçmaladığını fark ettiğini belli etmen, 1-0 yenik başladığın oyunda eşitliği yakalamanı, hatta öne geçmeni bile sağlayabilir.

Kural 5: Dedektörlere yakalanma!

Her erkeğin dedektör görevi gören birkaç basit testi vardır. Örneğin, etraftaki diğer erkeklerle (garson, sinemadaki yer göstericisi gibi) fazla samimi olma. Ya da tesadüfen arayan en yakın erkek arkadaşınla çok sulu bir konuşma yapma. Tüm bunlar onun kafasında anlamsız soru işaretleri yaratarak senden uzaklaşmasına neden olabilir. Mesafeli ve ölçülü kızlar, her zaman daha çekicidir.

Kural 6: Hayır demeyi bil!

Tamam, çok aşık olabilirsin. İçinde engel olamadığın hisler, buluşmanın sonuna doğru artabilir, randevunun hiç bitmesini istemiyor da olabilirsin. Fakat çok klişe olsa da, kaçan kovalanır sözü, yıllardır boşuna dilden dile dolaşmıyor. Bunu unutma ve her istediğine “evet” yanıtını verme.

Giyindin, makyajını yaptın… Büyük buluşma için geri sayım başladı. Öyleyse…

 
Eveeet arkadaslar tabikide ALINTIDIR. Sizin için arastırdııım :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder